Σιωπή και αυτοκριτική στο Ρέντη

Σιωπή και αυτοκριτική στο Ρέντη

Καμία κουβέντα/συζήτηση από Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία.

Ενα γεγονός όπως ο αποκλεισμός από τη Λαμία, δεν είναι από εκείνα που ξεχνάει εύκολα ένας οργανισμός όπως ο Ολυμπιακός. Ωστόσο οι ομάδες είναι… ποτάμια. Δεν σταματούν ποτέ. Είναι αναγκασμένες να πηγαίνουν παρακάτω, να φροντίζουν τις πληγές τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να συνεχίζουν. Οσο κι αν ό,τι προηγήθηκε δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί.

Μία ημέρα μετά το τέλος του τραυματικού αποκλεισμού από τη Λαμία, λοιπόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κατάσταση ανασύνταξης. Το ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για την πρώτη προπόνηση μετά το ματς της Πέμπτης. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιλέγει τη σιωπή. Ο Πορτογάλος δεν είπε το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του για ό,τι έγινε. Τους εξήγησε απλώς το πρόγραμμα για όσους θα προπονούνταν κανονικά και όσους θα έκαναν αποθεραπεία και τίποτε άλλο.

Ο Μαρτίνς επέλεξε τη σιωπή. Μια επιλογή που είχε να κάνει προφανώς και με τη δική του φόρτιση, αλλά και με την ανάγκη του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάνει την αυτοκριτική του. Και όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας από τους παίκτες/προπονητές ξεχωριστά. Καθώς άπαντες φέρουν ευθύνη για ό,τι συνέβη την Πέμπτη. Για ό,τι έχει συμβεί έως τώρα στη σεζόν.

Στην ομιλία του ενώπιον της ομάδας του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε νίκες ως το τέλος. Όχι γιατί είναι στόχος η 2η θέση ή το… απόλυτο σε μια χρονιά που εξελίχθηκε με αυτόν τον τρόπο. Αλλά διότι ο Ολυμπιακός οφείλει να νικάει παντού και πάντα και να μην δίνει περιθώρια αμφισβήτησης. Αυτό είναι το μίνιμουμ που πρέπει να κάνει έως το φινάλε της χρονιάς.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπάρχει τίποτε άλλο από αυτό που «πρέπει» να κάνουν ο Μαρτίνς και οι παίκτες του. Να νικήσουν, παίζοντας το ποδόσφαιρο που αρμόζει στους Ερυθρόλευκους. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να μην έχει πάλι τη διάθεσή του τους Ελαμπντελαουί, Ντίας, Βούκοβιτς, ωστόσο είναι πιθανό να τεθούν στη διάθεσή του οι Καμαρά και Τοροσίδης. Ενώ είναι περιττό να αναφερθούμε σε πλάνα και 11άδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ