Παναθηναϊκός : Σκάουτερ της Μπρίστολ Σίτι είδε τον Λουντ την Κυριακή

Παναθηναϊκός : Σκάουτερ της Μπρίστολ Σίτι είδε τον Λουντ την Κυριακή

Οι Άγγλοι παρακολούθησαν από κοντά την Κυριακή τον Φινλανδό στο ματς με τον Πανιώνιο.

Η Μπρίστολ Σίτι είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει έως τώρα ζεστό ενδιαφέρον για τον Ρόμπιν Λουντ, με τον ατζέντη του παίκτη να τον έχει προτείνει στους Βρετανούς κι εκείνοι να παρουσιάζονται έτοιμοι να κάνουν επίσημη κίνηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα, σκάουτερ της Μπρίστολ βρέθηκε στη Λεωφόρο την Κυριακή και παρακολούθησε από κοντά τον Φινλανδό μέσο του Παναθηναϊκού, στην ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο.

Υπενθυμίζουμε πως προτεραιότητα και του ίδιου του Λουντ είναι να πάρει μεταγραφή για την Αγγλία, παρά την πίεση που του είχε ασκηθεί από την Σταντάρ Λιέγης. Ο παίκτης έχει τονίσει πως θέλει να αφήσει τον Παναθηναϊκό για μια πιο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα και δεν έδειξε ποτέ θετικός για τη Σταντάρ. Οι Βέλγοι αποτελούν την τελευταία του επιλογή σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι καλύτερο.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, θα ήταν ευχής έργον να ερχόταν μια πρόταση για τον Λουντ, με τους πράσινους να μην έχουν υψηλές απαιτήσεις και να συζητούν για ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

https://twitter.com/FootyFL92/status/938472307949015042

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ