Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος από την ΑΕΚ , κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

Χουλιάν Κουέστα: Θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ισπανός τερματοφύλακας, καθώς η ΑΕΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες. Όποτε χρειάστηκε, πάντως, αντέδρασε σωστά.

Γιώργος Βαλεριάνος: Από τους διακριθέντες του Άρη, παρά το γεγονός ότι έπαιξε αναγκαστικά στο δεξί άκρο της άμυνας και με ανάποδο πόδι. Εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ βοήθησε και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Φραν Βέλεθ: Ακόμα μια εξαιρετική παρουσία από τον Ισπανό αμυντικό. Κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς , ενώ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, έστω και αν αυτή τη φορά το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα.

Λίντσεϊ Ρόουζ: Αλάνθαστος ο Γάλλος, «εξαφάνισε» τους επιθετικούς της ΑΕΚ και ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, Μαζί με τον Βέλεθ συνέθεσαν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του.

Μίχαϊ Κόρχουτ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ούγγρο αμυντικό. Αδιάκοπο τρέξιμο και πίεση στους αντίπαλους παίκτες , ενώ με τα ανεβάσματα του έδινε βοήθειες και στον Λάρσον. Θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, όμως το σουτ του στο 12ο λεπτό, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ.

Μανώλης Σιώπης: Ηγετική εμφάνιση από τον Έλληνα μέσο στο χώρο του κέντρου. Αδιάκοπο τρέξιμο με το γνωστό πάθος και την μαχητικότητα του . Κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες του και εμπόδισε την επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Χαβιέ Ματίγια: Με τις εξαιρετικές εκτελέσεις στα στημένα , δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Από ένα φάουλ του, μάλιστα, προήλθε και το δεύτερο γκολ του Άρη με τον Ρόουζ.

Ματέο Γκαρσία: Με την ταχύτητα και την καλή τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βοήθησε σημαντικά και ανασταλτικά την ομάδα του.

Ντάνιελ Λάρσον: Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, που όσο είχε δυνάμεις ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα της ΑΕΚ και σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ , ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Νικολά Ντιγκινί: Από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη στην αναμέτρηση. Έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, έφτιαξε το γκολ του Ρόουζ και βοήθησε πολύ και ανασταλτικά την ομάδα του.

Χαμζά Γιουνές: Δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, είχε όμως διάθεση και πάθος και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Θα μπορούσε να σκοράρει, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπάρκα, στην απευθείας εκτέλεση του στη φάση του 59ου λεπτού.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μιτζεν Μπάσα: Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να κρατήσει την μπάλα και αυτό ακριβώς έκανε.

Γιάννης Φετφατζίδης: Είχε διάθεση και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Θετική η εικόνα του στα 12 λεπτά που αγωνίστηκε.

Νίκο Μαρτίνες: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ