Στηρίζει τον Γιάννη ο Ολυμπιακός, τον κάλεσαν στην προπόνηση στο Ρέντη

Στηρίζει τον Γιάννη ο Ολυμπιακός, τον κάλεσαν στην προπόνηση στο Ρέντη

Ο Γιάννης Αλαμπασύνης, που χτυπήθηκε από τους κουκουλοφόρους χθες στο Παπαστράτειο, θα βρεθεί σήμερα στην προπόνηση του Ολυμπιακού - «Θέλουμε να του δείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε δίπλα του και τον υποστηρίζουμε», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η άνανδρη επίθεση 30 κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο κατά την διάρκεια του αγώνα γυναικείου πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γλυφάδα προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό σε όλη την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, οι χουλιγκάνοι μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε γυναικόπαιδα, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.

Με πρωτοβουλία των Πέδρο Μαρτίνς και Βασίλη Τοροσίδη, ένας από τους φιλάθλους που δέχθηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους, ο Γιάννης Αλαμπασύνης, θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας, είτε λεκτικής είτε φυσικής και στέκονται έμπρακτα δίπλα στον άτυχο φίλαθλο τους, που έγινε δέκτης της άνανδρης επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: «Λυπούμαστε πάρα πολύ για οποιοδήποτε συμβάν βίας που συμβαίνει οπουδήποτε, πόσο μάλλον στον αθλητισμό. Είμαστε εναντίον κάθε μορφής βίας, είτε λεκτικής είτε φυσικής. Είμαστε λυπημένοι γι’ αυτό που έγινε χθες. Δεν μπορούμε παρά να συμπαρασταθούμε στον φίλαθλό μας, που δέχθηκε την επίθεση. Να του αποδείξουμε ότι είμαστε δίπλα του. Ηταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Θέλουμε να του δείξουμε έμπρακτά ότι είμαστε δίπλα του και τον υποστηρίζουμε. Να δηλώσουμε με κάθε τρόπο ότι είμαστε εναντίον κάθε μορφής λεκτικής ή φυσικής βίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ