Εισβολή 30 χούλιγκαν στο Παπαστράτειο με μαχαίρι και ρόπαλα – χτύπησαν γυναίκες και παιδιά!

Εισβολή 30 χούλιγκαν στο Παπαστράτειο με μαχαίρι και ρόπαλα – χτύπησαν γυναίκες και παιδιά!

Οπλισμένοι με μαχαίρια και ρόπαλα, περίπου 30 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Παπαστράτειο κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Γλυφάδας! Η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά. Πληροφορίες για τραυματίες. Οι οικογένειες των αθλητριών ήταν στο γήπεδο.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 3ου οκτάλεπτου του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΝΟΓ, εισέβαλαν στο γήπεδο κουκουλοφόροι και ξυλοκόπησαν φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Το παιχνίδι διεκόπη άμεσα…

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 30 κουκουλοφόροι την «έπεσαν» με καδρόνια,  ρόπαλα και μαχαίρια σε ανθρώπους που βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου, στην συντριπτική τους πλειονότητα γυναικόπαιδα!

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες από το Παπαστράτειο στο γήπεδο βρίσκονταν κυρίως οι οικογένειες των αθλητριών, γυναίκες και παιδιά. Η αστυνομική παρουσία ήταν μηδαμινή στο κολυμβητήριο του Πειραιά και οι όποιοι άνδρες της Αστυνομίας ήταν παρόντες αποχώρησαν από την μέση, δεχόμενοι απειλές.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων βγήκαν εσπευσμένα από την πισίνα και άπαντες σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχες μόλις συμβεί. Μάλιστα η απουσία αστυνομικών δυνάμεων έδωσε την ευκαιρία στους «εισβολείς» να προκαλέσουν ζημιές στον χώρο.

Η ΚΟΕ μετά την επίθεση εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ πολλοί άλλοι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της αποπνιχτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα. Λίγες ώρες αργότερα η κολυμβητική ομοσπονδία εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι χουλιγκάνοι χτύπησαν ανυποψίαστους φιλάθλους, η πλειονότητα εξ’ αυτών συγγενείς των αθλητριών! Οπως μάλιστα επισήμανε χαρακτηριστικά: «Στο κολυμβητήριο δεν υπήρχαν καν οργανωμένοι φίλαθλοι».

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με αναρτήσεις τους στα social media αναφέρθηκαν στην εισβολή των κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά να κάνει λόγο για «βραβείο οπαδικής ντροπής», και την Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, να τονίζει ότι η άνανδρη επίθεση είχε ως στόχο γυναικόπαιδα, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμών τριών ανθρώπων.

Σοκαριστικές ήταν οι τοποθετήσεις των ανθρώπων των δύο ομάδων, με τον βοηθό του προπονητή των Ερυθρόλευκων, Νίκο Δεληγιάννη, να αναφέρει ότι οι κουκουλοφόροι χτυπούσαν όποιον βρισκόταν μπροστά τους, ενώ την επίθεση καταδίκασε με ανάρτησή του στα social media και ο προπονητής της Γλυφάδας, Ορέστης Σαλάχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ