Η αποστολή του Ολυμπιακού: Με Τοροσίδη στη Ριζουπόλη (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Με Τοροσίδη στη Ριζουπόλη (pic)

O έμπειρος μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης – Αναλυτικά η αποστολή.

Ετοιμος για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (4/3, 19:00), για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής προπονήθηκαν στο Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ζιλ Ντίας, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μαντί Καμαρά και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ αποστολής έμεινε και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Αντίθετα, στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται κανονικά ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ και είχε χάσει το παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Δευτέρας θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης και να πετύχουν μια επιβλητική νίκη με πολλά γκολ, που θα τους βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα και θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους τους.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Τερματοφύλακες: Σα, Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης

Αμυντικοί: Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Αβραάμ, Τοροσίδης

Μέσοι: Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε

Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ