Οι αμυντικοί του «τριφυλλιού» είχαν περισσότερες τελικές

Οι αμυντικοί του «τριφυλλιού» είχαν περισσότερες τελικές

Οι μέσοι και οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού ήταν ξανά άφαντοι.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός κατέγραψε εννέα τελικές. Αξιόλογες, βέβαια, ήταν οι ευκαιρίες των Μακέντα, Μαυρομμάτη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και τα σουτ των Ινσούα, Μπουζούκη μετά το 70’.

Στις τέσσερις φάσεις που αναφέραμε, οι δύο είναι του αριστερού μπακ χαφ και του ενός στόπερ. Τις άλλες πέντε τελικές είχαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Δύο ο Κολοβέτσιος, μία (από καραμπόλα) ο Πούγγουρας, μία στο 91’ ο Γιόχανσον και ακόμα μία ο Μπουζούκης, ένα σουτ προς το τέλος που έφυγε άουτ. Τις τέσσερις προσπάθειες δηλαδή του «τριφυλλιού» είχαν οι τρεις στόπερ και από μία οι δύο μπακ χαφ.

Χωρίς τελική έμειναν οι Χατζηγιοβάνης, Κάτσε, Κουρμπέλης και οι Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Δώνης, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή για να κάνουν πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό. Όταν οι βασικοί σου μέσοι, οι μεσοεπιθετικοί και ο φορ, στο σύνολο οκτώ παίκτες (με τις αλλαγές) έχουν όλες κι όλες τρεις φάσεις (εκ των οποίων η μία μεγάλη) τότε δεν μπορείς να έχεις τύχη σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Το τονίσαμε και μετά το ματς με τον Πανιώνιο, άλλωστε. Στον δεύτερο γύρο οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού, που αφορούν το δημιουργικό κι εκτελεστικό κομμάτι είναι άφαντοι. Είναι φανερό το πρόβλημα μπροστά. Όχι μόνο εκεί βέβαια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ