Ψηφίστε τον MVP της 23ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 23ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για την τρέχουσα αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ολοκληρώθηκε και η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον κορυφαίο, μέσω του poll που διενεργεί to10.gr.

Ποντένσε, Ντιγκινί, Μαουρίσιο, Κουλούρης και Καλτσάς οι πέντε που επιλέξαμε ώστε να τεθούν στη διάθεσή σας για ψηφοφορία.

Ντάνιελ Ποντένσε
Ο Ολυμπιακός αναζητούσε αντίδραση μετά τη Λαμία και το κατάφερε στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα (νίκη με 2-0) με ηγέτη τον μικρόσωμο Πορτογάλο. Ηταν ο δημιουργός και των δύο γκολ της ομάδας του, με εξαιρετική ατομική ενέργεια στο πρώτο και ασίστ… πάρε-βάλε στον Χασάν στο δεύτερο. Γενικότερα ήταν πολύ δραστήριος κι έτσι δικαιωματικά του αξίζει ο τίτλος του MVP του Ολυμπιακού στο ματς  της Ριζούπολης.

Νικολά Ντιγκινί
Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο κορυφαίος του Άρη στην επιβλητική νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ. Μπορεί να μην σκόραρε, όμως έκανε… όλα τα υπόλοιπα. Ετρεχε πάνω-κάτω στο γήπεδο, μάρκαρε, αλλά και δημιουργούσε για την ομάδα του. Μετά από δικό του κλέψιμο στον Οικονόμου και πάσα στον Λάρσον ήρθε το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων, ενώ από δική ασίστ (με το κεφάλι) προέκυψε το δεύτερο γκολ από τον Ρόουζ.

Μαουρίσιο
Με το γρήγορο γκολ που σημείωσε (2ο λεπτό), ήταν εκείνος που άλλαξε τα δεδομένα του ντέρμπι με το Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, καθώς είχε βρει δίχτυα και με την ΑΕΚ. Γενικότερα ήταν πολύ καλός και έλεγξε σωστά τη μεσαία γραμμή, κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ευθύμης Κουλούρης
Ο Ατρόμητος πήρε μια εμφατική νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου και ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν και πάλι μέσα στους σκόρερ. Ο Ελληνας επιθετικός ήταν μάλιστα εκείνος που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, κάνοντας 1-0 στο 18’ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο εξασφάλισε ο ίδιος. Εφτασε έτσι συνολικά τα 16 τέρματα και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ.

Νίκος Καλτσάς
Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίστηκε για 86’ λεπτά με παίκτη λιγότερο απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 3-0. Ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο κορυφαίος των Αρκάδων και βοήθησε σημαντικά ώστε αυτό το αριθμητικό μειονέκτημα όχι μόνο να μην φανεί, αλλά η ομάδα του να κυριαρχήσει στο ματς. Είχε συμμετοχή και στα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του και αυτό τα λέει όλα για την συνεισφορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ