Άρης: Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Δεληζήσης (pic)

Άρης: Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Δεληζήσης (pic)

Ο Γιώργος Δεληζήσης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Άρη, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Θεσσαλονικείς έως το 2021.

Ο Γιώργος Δεληζήσης ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιο του με τον Άρη, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία.

Ο αρχηγός των κίτρινων υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ολοκληρωθεί εδώ και μερικές μέρες ουσιαστικά, όμως από το μεσημέρι της Τρίτης είναι και επίσημο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δεληζήσης αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το καλοκαίρι του 2017, όταν αποχώρησε από τον Απόλλωνα. Μετά τον αρχηγό των κίτρινων σειρά παίρνει ο Κουέστα, ο οποίος επίσης τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και μένει μόνο η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο 31χρονος αμυντικός στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον Άρη για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ.

Στον Άρη ζω τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και πιστεύω ότι τα καλύτερα για εμένα και την ομάδα είναι μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου που γράφεται από φέτος και αισιοδοξώ ότι τα χρόνια που έρχονται θα φέρουν επιτυχίες και διακρίσεις για τον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει από την πρώτη στιγμή και του υπόσχομαι ότι δεν θα τον διαψεύσω. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Άρη, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή.

Θέλω, κλείνοντας να ευχαριστήσω τον κ. Παντελίδη για την εμπιστοσύνη του καθώς και τον κ. Διαμαντόπουλο που συνέβαλε ώστε όλα να πάνε καλά. Φυσικά να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί είμαστε ομάδα και μέσα από τη συλλογική προσπάθεια έρχονται οι επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω και στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του».

Δείτε τη δημοσίευση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

https://twitter.com/ARIS__FC/status/1102914653242490881

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ