Τέλος η χρονιά για Τοροσίδη, τούμπανο ο αστράγαλος του Φορτούνη!

Τέλος η χρονιά για Τοροσίδη, τούμπανο ο αστράγαλος του Φορτούνη!

Επιβεβαιώθηκε η ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο του Τοροσίδη, που θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 4-5 εβδομάδες. Στο Ρέντη για θεραπεία παρά το ρεπό ο Φορτούνης, για να προλάβει τον Αρη. Τι γίνεται με Ομάρ και τραυματίες.

Χωρίς υγιή δεξιό μπακ έμεινε ο Ολυμπιακός! Οι προβλέψεις των γιατρών επιβεβαιώθηκαν, με τον Βασίλη Τοροσίδη να τίθεται νοκ άουτ από τα παιχνίδια των Πειραιωτών για τουλάχιστον έναν μήνα. Μια εξέλιξη εξαιρετικά δυσάρεστη για τον παίκτη, την ομάδα και τον Πέδρο Μαρτίς, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οπως φάνηκε στη μαγνητική τομογραφία που έκανε το πρωί, ο «Τόρο» έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, κάτι που σημαίνει πώς θα μείνει εκτός δράσης για 4 με 5 εβδομάδες. Αρα αυτομάτως χάνει σχεδόν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και ίσως προλάβει αυτά με Λαμία (21/04) και Λάρισα (05/05).

Βεβαίως, τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα δεν σταματούν εκεί. Καθώς έντονες ενοχλήσεις έχει και ο Κώστας Φορτούνης. Ο επιτελικός μέσος του Θρύλου, είδε τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού να κινδυνεύει να σπάσει, μετά από μαρκάρισμα παίκτη του Απόλλωνα, στο οποίο ο διαιτητής Σέζος δεν έδωσε ούτε φάουλ!

Το πόδι του «Φόρτου», μάλιστα, πρήστηκε τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Τρίτης, για να κάνει θεραπεία και να προλάβει το παιχνίδι με τον Αρη. Μάλιστα, πήγε στο προπονητήριο των Πειραιωτών, παρά το γεγονός ότι ο Μαρτίνς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ελαμπντελαουί θα δοκιμάσει μέσα στις επόμενες ημέρες για να φανεί εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος με τον Αρη, ενώ σιγά σιγά επανέρχεται και ο Βούκοβιτς, ο οποίος ανεβάζει ρυθμό. Ο Καμαρά είναι πλέον καλά, ενώ και ο Σισέ ξεπερνάει την ίωση που τον άφησε εκτός για το ματς της Ριζούπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ