Κορνατσίνι: «Δεν βιαζόμαστε για κάποια μεταγραφή του Ζαμπά»

Κορνατσίνι: «Δεν βιαζόμαστε για κάποια μεταγραφή του Ζαμπά»

Για την παρουσία του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο μάνατζερ του, Λέο Κορνατσίνι, λέγοντας πως απολαμβάνει τη ζωή στο Δικέφαλο.

Ο μάνατζερ του Ζαμπά, Λέο Κορνατσίνι, κατέθεσε τις απόψεις του στον Libero για το παρόν και το μέρλλον του Βραζιλιάνου επιθετικού. Αρχικά μίλησε για το πως αισθάνεται ο Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Απολαμβάνει το κλίμα στην ομάδα και του αρέσει ότι πολλοί του μιλάνε για τους στόχους της ομάδας και τι περιμένουν από αυτόν. Είναι πολύ ικανοποιημένος με την παρουσία του στην ομάδα».

Για τις δύο αποβολές στο ΟΑΚΑ είπε: «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί δόθηκε η κόκκινη. Με τον Παναθηναϊκό, πήγε δυνατά στην μπάλα, του είπα να είναι προσεκτικός, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι 20 χρονών. Ξέρει τι πρέπει να κάνει στα ντέρμπι, αλλά μερικές φορές δεν του βγαίνουν».

Για τη σχέση του Ζαμπά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στον Ζαμπά. Συνέχεια του μιλάει και του μαθαίνει πράγματα. Όταν φύγει ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, θα λείψει πολύ από την ομάδα».

Για το θετικό κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ κι αν αυτό τον επηρέασε είπε: «Όταν μιλάω για τον Ζαμπά, λέω ότι είναι ένα παιδί που δεν τα παρατάει ποτέ. Πριν δεχθούμε την πρόταση από την Ρωσία του είπα ότι δεν θα είναι εύκολο. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ τον πιέσαμε να προσαρμοστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είναι ένας παίκτης που όταν έχει προπόνηση το απόγευμα θα προπονηθεί μόνος του το πρωί. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική που θέλει να δουλεύει συνεχώς».

Για το μέλλον του Ζαμπά είπε: «Το πρώτο πράγμα που είπαμε με τον Ζαμπά, ήταν να γίνει βασικός στον ΠΑΟΚ. Ο μεγάλος στόχος είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Δεν βιαζόμαστε για κάποια μεταγραφή. Είναι σε μια καλή ομάδα, μια ωραία πόλη με καλούς συμπαίκτες και δεν βιαζόμαστε να γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση».

Για τις εντυπώσεις του από την αγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ είπε: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σε λίγα χρόνια θα είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, γιατί έχει έναν πρόεδρο που βάζει πολλά λεφτά, έχει έναν προπονητή που είναι πολύ καλός. Μου αρέσει ο Τσούμπα Άκπομ και σύντομα θα πάρει μεγάλη μεταγραφή, μου αρέσει επίσης και ο Πέλκας, ενώ ο Μαουρίσιο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, που δεν πρέπει να τον χάσει! Ο Βαρέλα είναι ένα… θηρίο, ενώ σημαντικός παίκτης είναι και ο Λέο Μάτος, τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ