Κωνσταντινίδης: «Η δωρεά Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ μας δίνει ελπίδα και κουράγιο»

Κωνσταντινίδης: «Η δωρεά Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ μας δίνει ελπίδα και κουράγιο»

Ο καθηγητής της ΩΡΛ κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Γιάννης Κωνσταντινίδης, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Ιβάν Σαββίδη για την δωρεά στο νοσοκομείο σύγχρονων και μεγάλου κόστους ιατρικών μηχανημάτων.

Ο καθηγητής της ΩΡΛ κλινικής του ΑΧΕΠΑ Γιάννης Κωνσταντινίδης με δηλώσεις του στο Μετρόπολις μίλησε για την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να δωρίσει στο νοσοκομείο υπερσύγχρονα μηχανήματα. «Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ από μένα και εξ ονόματος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας στον Ιβάν Σαββίδη.

Η πατρίδα όσο ποτέ άλλοτε θέλει σήμερα τέτοιες ευεργεσίες. Τέτοιες κινήσεις δίνουν ελπίδα, κουράγιο και εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα διαγνωστικής προσέγγισης και θεραπείας στους ασθενείς που έρχονται στο νοσοκομείο μας.

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε τη δωρεά στο νοσοκομείο μας. Ως Έλληνας πολίτης με συγκίνησε ιδιαίτερα και μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για να υπάρξει και συνέχεια».

Για τις επαφές που έκανε με τον ισχυρό επιχειρηματία και πώς τον έπεισε: «Μάλλον τον έπεισα μέσω της επιστολής που του έστειλα και της συνάντησης που είχαμε. Είχαμε μια συνάντηση όπου του παρουσίασα τις ιδιαιτερότητες της κλινικής. Όταν δεν μπορεί να βοηθήσει το κράτος και η πολιτεία, ο συνήθης τρόπος είναι να απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, ιδρύματα και διάφορους επιχειρηματίες.

Δεν είναι μια εξατομικευμένη προσπάθεια που γίνεται μόνο από μένα. Ήταν μια συνολική προσπάθεια από τα μέλη της κλινικής, από όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δουλεύουν στα δημόσια ιδρύματα. Τέτοιες χειρονομίες δίνουν ελπίδα και κουράγιο. Δεν νιώθεις μόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ