Ολυμπιακός : Προετοιμασμένος για μεγάλη μάχη στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός : Προετοιμασμένος για μεγάλη μάχη στο Αγρίνιο

Ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Τάκης Λεμονής ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το ματς στο Αγρίνιο

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό το απόγευμα του Σαββάτου και οι πρωταθλητές Ελλάδος γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή τους στο Αγρίνιο. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν προετοιμασμένοι για μεγάλη μάχη και δεν είναι τυχαίο ότι ο Τάκης Λεμονής μίλησε στους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους.

Οι πειραιώτες θέλουν να πετύχουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές, σε σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στη Γιουβέντους.

Η επιστροφή Σισέ και Ανσαριφάρντ

Είναι δεδομένο πως ο Πάπε Σισέ θα επιστρέψει στη βασική εντεκάδα της ομάδας του λιμανιού. Ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν αγωνίστηκε εναντίον της Γιουβέντους καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής αλλά θα είναι στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ καθώς ο Ιρανός σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδος, θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης των ερυθρόλευκων. Ο διεθνής στράικερ προέρχεται άλλωστε από την καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο σημείωσε δύο γκολ.

Υποψηφιότητα Μπεν

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Λεμονής έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση του Μπεν, ο οποίος αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο ματς με τη Γιουβέντους. Ο 28χρονος επιθετικός έδειξε εναντίον των μπιανκονέρι πως είναι σε καλή κατάσταση και θέτει υποψηφιότητα για την αρχική εντεκάδα των πειραιωτών στο Αγρίνιο. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Μπεν στο βασικό σχήμα αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Οι σκέψεις για τον άξονα

Σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Αλεξί Ρομαό θα είναι στη αρχική εντεκάδα της ομάδας του Πειραιά και ο κόουτς των πρωταθλητών καλείται ν΄αποφασίσει ποιος θα είναι δίπλα στον Τογκολέζο. Ο Οτζίτζα δεν ήταν καλός εναντίον της Γιουβέντους ενώ ο Ταχτσίδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους μπιανκονέρι κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Λεμονή. Στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι και ο Φορτούνης με τον προπονητή των πρωταθλητών να περιμένει πολλά από τον διεθνή μέσο.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την σημερινή προπόνηση και ο Λεμονής θα μιλήσει ξανά στους ερυθρόλευκους για το πόσο σημαντικό αλλά και δύσκολο θα είναι το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ