Ο Μαρτίνς ανέβασε στην πρώτη ομάδα τον Μαρίνο

Ο Μαρτίνς ανέβασε στην πρώτη ομάδα τον Μαρίνο

Ο νεαρός μέσος Γιώργος Μαρίνος θα προπονείται μέχρι το τέλος της σεζόν με την πρώτη ομάδα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει την ευκαιρία στον 19χρονο χαφ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη και η σημερινή προπόνηση ήταν ξεχωριστή για ένα νέο παιδί της ακαδημίας των ερυθρόλευκων. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα στο Ρέντη και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον 19χρονο μέσο και ο Μαρίνος θα συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ο νεαρός μέσος και στην αποστολή του Ολυμπιακού σε κάποιο από τα εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος έχει διακρίνει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του Μαρίνου, έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια του νεαρού μέσου και γι’ αυτό τον λόγο ανέβασε τον 18χρονο χαφ στην πρώτη ομάδα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι τον Μαρίνο, πληρώνοντας ένα σεβαστό ποσό στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαρίνος ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα Οδυσσέας Ελύτης της Μυτιλήνης και το 2016 πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης.

Προπονήθηκε ο Ντίας

Ένα σημαντικό νέο από την σημερινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού στο Ρέντη είναι ότι ο Ζιλ Ντίας ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας κι αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ