Λιβάγια σε Αραούχο: «Γύρνα πίσω στην ΑΕΚ!» (pics)

Λιβάγια σε Αραούχο: «Γύρνα πίσω στην ΑΕΚ!» (pics)

Ο Αραούχο χειροκρότησε την πρόοδο των έργων στην Αγιά Σοφιά και ο Κροάτης επιθετικός τον κάλεσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ!

Κάλεσμα στον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ απηύθυνε μέσω των social media ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να έχει φύγει από την Ελλάδα και την ΑΕΚ και να παίζει πλέον στην Ισπανία με τα χρώματα της Λας Πάλμας, αλλά δεν ξεχνάει όσα έζησε τις δύο σεζόν που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Λατινοαμερικάνος άσος ακολουθεί τους πρωταθλητές στο Instagram και συχνά πυκνά δείχνει την αγάπη του για την ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Πέμπτης σχολίασε την ανάρτηση που έκανε η Ενωση στα social media για την πρόοδο των έργων στην «Αγιά Σοφιά» και προκάλεσε… πανικό στο στρατόπεδο της ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, χειροκρότησε με το γνωστό emoji, με τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να τον αποθεώνουν και τον Μάρκο Λιβάγια να του ζητάει να επιστρέψει στην ομάδα!

Ο Κροάτης θέλει πίσω στην ομάδα του Αραούχο, με τον οποίο πέρσι έκαναν… παπάδες, οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ηταν τα «βαριά» όπλα στην φαρέτρα του Μανόλο Χιμένεθ και βοήθησαν τα μέγιστα στην περσινή επιτυχημένη σεζόν της Ενωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αραούχο στην αρχή της χρονιάς είχε προπονητή τον Χιμένεθ στην Λας Πάλμας, με τον Ισπανό όμως να αποχωρεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τον Φεβρουάριο γύρισε στην ΑΕΚ, με τον κόσμο να ζητάει και την επιστροφή του Αργεντινού.

Δείτε το σχόλιο του Αραούχο και την απάντηση του Λιβάγια:

Και την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στα άδυτα του παλατιού μας, στα αποτυπώματα της ιστορίας μας #aekfc#ourland#ourhistory#ourhome#agiasofia#neafiladelfia#weareback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ