Μαντάτοφ: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ»

Μαντάτοφ: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ»

Ο 21χρονος εξτρέμ από το Αζερμπαϊτζάν ενδιαφέρει έντονα την ΑΕΚ και το επιβεβαίωσε.

Ο Μαχίρ Μαντάτοφ της Καραμπάκ βρίσκεται στην μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ και μάλιστα τον περασμένο καλοκαίρι και ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ από το Αζερμπαϊτζάν απασχόλησε και… απασχολεί από ότι φαίνεται την Ενωση.

Με δηλώσεις του στο azerisport.com, ο 21χρονος Αζέρος εξτρέμ της Καραμπάκ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Πρωταθλητών αναφέροντας «Ναι, είχα μία προσφορά από την ΑΕΚ. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είναι και η εποχή δύσκολη. Αυτές οι προτάσεις βέβαια δεν φτάνουν στους παίκτες, έτσι ώστε να μην τους επηρεάσουν στην προετοιμασία τους.

Αυτή είναι η οδηγία του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ (σ.σ. προπονητής της Καραμπάκ) η οποία είναι πλήρως δικαιολογημένη. Εμπιστεύομαι την ομάδα και τον προπονητή μου. Θέλουν το καλύτερο για μένα και ό,τι λένε θα είναι προς όφελός μου».

Την εφετινή σεζόν, ο 21χρονος έχει καταγράψει συνολικά 34 συμμετοχές με την φανέλα της Καραμπάκ, ενώ οδήγησε την ομάδα του στους ομίλους του Europa League, εκεί που αντιμετώπισε την Άρσεναλ, την Σπόρτινγκ και την Βόρσκλα. Στο πρωτάθλημα, έχει 18 συμμετοχές, έχοντας χριστεί σκόρερ 7 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ