Ράσταβατς: «Το πρόβλημα μας δεν είναι οι βαθμοί αλλά ο τρόπος παιχνιδιού»

Ράσταβατς: «Το πρόβλημα μας δεν είναι οι βαθμοί αλλά ο τρόπος παιχνιδιού»

Ο τεχνικός της Ξάνθης είπε ότι η ομάδα του χρειάζεται να παίξει διαφορετικά προκειμένου να μπορέσει να σκοράρει πιο συχνά.

Η Ξάνθη έμεινε για ένα ακόμη ματς χωρίς σκορ και όπως υποστήριξε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρας Τρίπολης το πρόβλημα είναι ο τρόπος παιχνιδιού.

Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός της Ακριτικής ομάδας υποστήριξε ότι αν η ομάδα του βρει γκολ τότε θα «λυθεί» και θα αποδώσει σαφώς καλύτερα.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σκοράρουμε και αυτό μας προβληματίζει. Παρουσιάσαμε καλή εικόνα, ελέγξαμε το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε θέλοντας να κάνουμε φάσεις όμως το γκολ δεν ήρθε και πάλι. Αν είχαμε σκοράρει όλα θα ήταν διαφορετικά, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οταν θα έρθουν τα γκολ θα είμαστε πολύ καλύτερα. Το πρόβλημα μας δεν είναι οι βαθμοί αλλά ο τρόπος παιχνιδιού», είπε αρχικά ο Ράσταβατς.

Και πρόσθεσε: «Όταν λύσουμε το πρόβλημα του σκοραρίσματος θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Το πιστεύω ότι θα βγούμε από την άσχημη περίοδο και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Κάθε ματς είναι δύσκολο για εμάς. Πρέπει να είμαστε στο ίδιο επίπεδο σε κάθε αγώνα και την απαιτούμενη ενέργεια σε κάθε ματς. Το πρόγραμμα δεν ήταν εύκολο και ούτε πρόκειται να είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ