Χιμένεθ: «Να δούμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει»

Χιμένεθ: «Να δούμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει»

Στα προβλήματα τραυματισμών στάθηκε ο Χιμένεθ στις πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας οτι αναγκάζεται να κάνει «αλχημείες».

Αποκαρδιωτική σε ένα ακόμη ντέρμπι παρουσιάστηκε η ΑΕΚ, μένοντας στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος του ματς, ο Μανόλο Χιμένεθ  είπε ναι μεν ότι οι παίκτες του τα δίνουν όλα σε κάθε ματς, για να προσθέσει δε ότι «… πλέον δεν έχουν πολλά να δώσουν», εννοώντας τους τραυματισμούς.

«Να επικεντρωθούμε και να δούμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει. Οι παίκτες τα δίνουν όλα, αλλά πλέον δεν έχουν πολλά. Πιέζουμε τον Τσιγκρίνσκι να παίξει τραυματίζεται, ο Μπακάκης πιέζεται κι αυτός να γυρίσει από τραυματισμό και παίζει σε άλλη θέση. Ο Μπογέ αναγκάζεται να παίξει αριστερό μπακ χαφ», είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Και κατέληξε: «Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τελειώσουμε στην 3η θέση. Εχουμε το Κύπελλο. Οι παίκτες ό,τι έχουν το δίνουν. Τους λείπει η ένταση. Δεν θα παρατήσουμε να προσπαθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ