Θα βγάλει το σκουφάκι ο Ραζβάν; (γκάλοπ)

Θα βγάλει το σκουφάκι ο Ραζβάν; (γκάλοπ)

Χαρά Θεού το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα με 19ο . Τι θα κάνει ο Ρουμάνος; Θα κρατήσει το «γούρι» ή…

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού; Η Θεσσαλονίκη αύριο Κυριακή θα είναι χαρά Θεού. Με θερμοκρασία 19 βαθμών το απόγευμα στις πέντε. Την ώρα δηλαδή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παίρνει τη θέση του μπροστά στον πάγκο του γηπεδούχου για την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (17.15).

Και κάπου εδώ το αυτονόητο ερώτημα; Πως θα εμφανιστεί ο Ρουμάνος τεχνικός, που φέτος έκανε «σήμα κατατεθέν» της διαδρομής του ΠΑΟΚ το περίφημο γκρι σκουφάκι του. Θα το φορέσει ή θα το αποχωριστεί; Θα κρατήσει το γούρι ή θα πράξει όπως κάθε κανονικός άνθρωπος τώρα που «ζέστανε» ο καιρός; Μην το γελάτε. Το δίλλημα είναι σοβαρό. Και το ενδιαφέρον για τον τρόπο που θα αντιδράσει ο Λουτσέσκου αυξημένο.

Λογικά δεν έχει λόγο να ανησυχεί για το αποτέλεσμα του ματς με τους Περιστεριώτες. Για πολλοστή φορά κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά «μισοί» θα εμφανιστούν στο γήπεδο. Υποχρεωμένοι είναι καθώς ο ΠΑΟΚ «πληρώνει» για εκείνους τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σαν τον Κουλούρη, τον Ουάρντα και τον Χατζηϊσαία. Από την άλλη και αν δεν το φορέσει και με έναν τρόπο του «στραβώσει» η αναμέτρηση; Πως θα συγχωρέσει τον εαυτό του;

Μην τον αδικούμε τον Ρουμάνο. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Οι περισσότεροι άνθρωποι των «σπορ» γίνονται άρρωστοι με αυτές τις ιστορίες. Με γούρια και… παγούρια. Το θέμα είναι να μην γίνουν αντιληπτοί. Γιατί μετά βρίσκονται μπροστά σε τέτοια… μικρά αδιέξοδα σαν αυτό που προκύπτει στην προκειμένη περίπτωση.

Εννοείτε πως η ιστορία αυτή σε χώρες σαν την Αγγλία, θα ήταν ήδη προϊόν στοιχηματισμού. Και μάλιστα με γενναίες αποδόσεις. Εσείς λοιπόν τι λέτε; Θα το βγάλει το σκουφί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ