Ο βοηθός προπονητή της Φενέρ, η νέα δύναμη και ο προπονητής του Ισραήλ στο Ολυμπιακός – Αρης!

Ο βοηθός προπονητή της Φενέρ, η νέα δύναμη και ο προπονητής του Ισραήλ στο Ολυμπιακός – Αρης!

Φενέρμπαχτσε, Μπασακσεχίρ, Λεχ Πόζναν και Στρασβούργο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Για Φορτούνη, Κούτρη, Ομάρ, αλλά και Ματέο Γκαρσία οι Τούρκοι. Στο Φάληρο και ο εκλέκτορας του Ισραήλ, Αντρέας Χέρτσογκ.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παραδοσιακά αποτελεί τόπο συγκέντρωσης εκπροσώπων ξένων ομάδων. Και το παιχνίδι με τον Αρη δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ξένοι σύλλογοι έχουν ήδη κλείσει θέση στα επίσημα του γηπέδου του Ολυμπιακού, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, στο φαληρικό γήπεδο θα δώσουν το παρόν «κατάσκοποι» της Φενέρμπαχτσε, της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος, Μπασακσεχίρ, της πολωνικής Λεχ Πόζναν και του Στρασβούργου. Με τη Φενέρ, μάλιστα, να στέλνει στη χώρα μας τον βοηθό του Ερσούν Γιανάλ, Ρετσέπ Καρατεπέ, κάτι που δείχνει ότι ο προπονητής των Τούρκων θέλουν να έχει ιδία άποψη για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα της Πόλης.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Φενέρ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Φορτούνη, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι είχαν ξεκαθαρίσει πως με οποιοδήποτε ποσό κάτω από τα 15.000.000 € δεν υπήρχε λόγος να γίνει η παραμικρή συζήτηση. Και έτσι το θέμα έκλεισε εν τη γενέσει του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Τούρκοι δεν μπορεί να επανέλθουν ή ότι δεν ασχολούνται και με άλλους παίκτες του Ολυμπιακού (Κούτρης, Βούκοβιτς, Ομάρ), αλλά και του Αρη (Ματέο Γκαρσία).

Πέρα από τους συλλόγους, ωστόσο, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα έχομε και παρουσία… εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημερινό παιχνίδι θα παρακολουθήσει ο προπονητής της Εθνικής Ισραήλ, Αντρέας Χέρτσογκ. Ο Αυστριακός ομοσπονδιακός ήρθε με σκοπό να δει αγωνιζόμενο και να συζητήσει από κοντά με τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ισραήλ, Μπίμπαρς Νάτχο. Ο οποίος, βεβαίως, έχει ήδη κληθεί για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, κόντρα σε Σλοβενία (21/03) και Αυστρία (24/03).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ