Το πέναλτι – μαρς σε χέρι του Βέλεθ που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος (vid)

Το πέναλτι – μαρς σε χέρι του Βέλεθ που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος (vid)

«Εξυγίανση» με την υπογραφή του… κορυφαίου Τάσου Σιδηρόπουλου. Στο 47’ ο Βέλεθ έκανε πεντακάθαρα χέρι μετά την προσπάθεια του Κούτρη, αλλά ο νησιώτης ρέφερι δεν καταλόγισε το πέναλτι, προκαλώντας την οργή των Ερυθρόλευκων.

Το έκανε και πάλι το… θαύμα του ο κορυφαίος στα λάθη, Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Ερυθρόλευκων σε χέρι του Φραν Βέλεθ!

Στο 47’ ο Λεονάρντο Κούτρης μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Ισπανός αμυντικός του Αρη σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Μια πεντακάθαρη φάση, στην οποία ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε πέναλτι, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια στο χέρι του Ιβηρα σέντερ μπακ.

Η… εξυγίανση στα καλύτερά της, με τον κορυφαίο να κάνει ένα τραγικό λάθος. Πραγματικά, είναι απορίας άξιο πώς και γιατί δεν έδωσε πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση, στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα ότι η μπάλα έχει βρει στο χέρι του αμυντικού του Αρη.

Ο Περέιρα των 22.500 μηνιαίως και οι συν αυτώ είναι ικανοποιημένοι από τη διαιτησία του νησιώτη ρέφερι; Πέναλτι μαρς έγινε… γαργάρα από τον Σιδηρόπουλο. Μόνο στην Ελλάδα της «εξυγίανσης», του Περέιρα και του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου γίνονται αυτά…

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν ο διαιτητής που είχε δώσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε μαρκάρισμα πάνω στον Αλμπάνη, που είχε γίνει εκτός περιοχής (!). Ένα πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 1-0. Στο ίδιο ματς δεν είχε δώσει πεντακάθαρο χέρι του Χουλτ, όταν το σκορ ήταν στο 0-0.

Δείτε τη φάση:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ