Ο μεγαλύτερος φετινός M.O. ηλικίας του Παναθηναϊκού

Ο μεγαλύτερος φετινός M.O. ηλικίας του Παναθηναϊκού

Τα 27 χρόνια άγγιζε η ενδεκάδα που παρέταξε ο Δώνης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η απουσία του τιμωρημένου Μπουζούκη και του τραυματία Μαυρομμάτη ανέβασε τον μέσο όρο ηλικίας του Παναθηναϊκού.

Προσθέστε ότι σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και ο 23χρονος Πούγγουρας, ενώ εναντίον της Ένωσης μπήκε ο 30χρονος Κουλιμπαλί. Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Γιώργος Δώνης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν στην τρέχουσα σεζόν αυτή με τον μεγαλύτερο μέσο όρος ηλικίας. Άγγιζε σχεδόν τα 27 χρόνια. Για την ακρίβεια ήταν 26,9 χρόνια.

Αντί του 20χρονου Μπουζούκη έπαιξε ο 24χρονος Άλτμαν, ενώ έμεινε εκτός και ο Χατζηγιοβάνης. Για πρώτη φορά ο Μυτιληνιός εξτρέμ, ο οποίος είναι 21 ετών, δεν αγωνίστηκε καθόλου. Στη θέση του μπήκε ο Δώνης, που είναι 24 ετών και πλαισίωσε τους 25χρονους Κάτσε, Κουρμπέλη. Στην άμυνα, επίσης, τον μέσο όρο ηλικίας ανέβασε ο Οικονόμου. Το προσεχή Ιούλιο κλείνει τα 32 του χρόνια κι έπαιξε στη θέση του Μαυρομμάτη, ο οποίος τον ερχόμενο Μάιο κλείνει τα 22 χρόνια.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα εναντίον της ΑΕΚ: Διούδης 26 ετών, Κολοβέτσιος 27, Κουλιμπαλί 30, Οικονόμου 32, Ινσούα 28, Γιόχανσον 27, Κουρμπέλης 25, Κάτσε 25, Δώνης 24, Μακέντα 27, Αλτμαν 25. Συνολικά, 296 χρόνια παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 26,9 έτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει εμπειρία κι όχι σοβαρά λάθη, αλλά ήταν φανερό ότι έλειψε η ταχύτητα, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Έκλεισε με 25,3

Με τις αλλαγές των Άλτμαν, Δώνη, Μακέντα, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ματς, έστω και λίγα λεπτά, με αισθητά μειωμένο τον μέσο όρο ηλικίας. Μπήκαν ο Καμπετσής (20 ετών, τα κλείνει τον Μάιο), ο Χατζηθεοδωρίδης (21 ετών) και ο 18χρονος Εμμανουηλίδης. Έτσι ο μέσος όρος ηλικίας μειώθηκε στα 25,3 χρόνια, δηλαδή ενάμιση έτος λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ