Θρυλικά Κούλουμα στον Πειραιά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόσφερε και φέτος το σαρακοστιανό τραπέζι στους πολίτες του Πειραιά.


Θρυλικά Κούλουμα στον Πειραιά | to10.gr

Για ακόμη μια χρονιά ο δήμος Πειραιά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκαν δίπλα στους πολίτες του Πειραιά, διοργανώνοντας την Καθαρά Δευτέρα το σαρακοστιανό τραπέζι, στην παραλία της Φρεαττύδας.

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε πραγματικότητα χάρη στην αμείωτη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρευρέθηκαν άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν, να πιουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Δομένικος Μασούλας, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε σε δήλωσή του:

«Με μεγάλη χαρά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζουν για άλλη μια χρονιά, την εορταστική εκδήλωση του Δήμου Πειραιά για τα κούλουμα στην ακτή Φρεατίδας. Με υλικοτεχνική υποστήριξη καθώς και τα νηστίσιμα εδέσματα της ημέρας για τους πολίτες του Πειραιά, της πόλης του Ολυμπιακού. Καλή Σαρακοστή σε όλους!».

Ο Πειραϊκός ουρανός, από νωρίς το πρωί, γέμισε από εκατοντάδες πολύχρωμους χαρταετούς. Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά που έπαιξε αποκριάτικες μελωδίες. Ακολούθησε χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», με κρητικούς χορούς και τραγούδια. Επιπλέον, μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Πειραιά έπαιξαν και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων.

Παρών ήταν, όπως πάντα ο κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι. Μακάρι, παρά τα προβλήματα που όλοι λίγο-πολύ έχουμε, να βιώνουμε ημέρες με χαμόγελο, με διασκέδαση, με μουσική, με χορούς, σαν τη σημερινή. Άλλωστε, ο Πειραιάς την Καθαρά Δευτέρα έχει την τιμητική του, ανεξάρτητα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο