Μπαίνει χειρουργείο ο Μαουρίσιο

Μπαίνει χειρουργείο ο Μαουρίσιο

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει στο πόδι του. Πέλκας και Ελ Καντουρί συνέχισαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η απόφαση πάρθηκε, ο Ζοσέ Μαουρίσιο θα χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος μέσος όπως αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ θα συνεχίσει να ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να ηρεμήσει η άρθρωση του και να μπορέσει να μπει στο χειρουργείο.

Στον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει πλέον στο παρελθόν και πέρα από τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν με τους παίκτες την προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στους Περιστεριώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και υπό δυνατή βροχή δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρης Πέλκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα και έκαναν θεραπείες, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ . Αντίθετα οι Στέλιος Μαλεζάς και Νίκος Καρέλης προπονήθηκαν κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ