Ποιος θα ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς;

Ποιος θα ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς;

Στον ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση Πρίγιοβιτς, έχουν βάλει ένα άτυπο στοίχημα, πως μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει κάποιος από τους νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα ξεπεράσει τα εννιά γκολ του Σέρβου επιθετικού.

Ο Αλέξανταρ Πρίγιοβιτς, παραμένει ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη Super League, παρότι εδώ και δύο μήνες δεν βρίσκεται στην ομάδα.

Ο Σέρβος επιθετικός που άνοιξε λογαριασμό και στην Αλ Ιτιχάντ με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο πρόσφατο παιχνίδι, μετράει 9 τέρματα με την Ασπρόμαυρη φανέλα. Στο Δικέφαλο, έχουν βάλει ένα άτυπο στοίχημα στα αποδυτήρια της ομάδας να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που μέχρι το τέλος της χρονιάς θα μπορέσει να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς.

Μέχρι στιγμής δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται κοντά στο να το πετύχουν. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τα έξι τέρματα που πέτυχε και ο Τσούμπα Άκπομ με τα πέντε γκολ. Στα επόμενα έξι παιχνίδια που απομένουν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, τόσο ο Ολλανδός μέσος, όσο και ο Άγγλος επιθετικός έχουν την δυνατότητα να το πετύχουν. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ είναι από τις ελάχιστες ομάδες που σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ σε κάθε αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ