Στην Μπεσίκτας ονειρεύονται δίδυμο Λουτσέσκου!

Στην Μπεσίκτας ονειρεύονται δίδυμο Λουτσέσκου!

Ρουμανικό σάιτ αναφέρει ότι η τουρκική ομάδα θέλει να πάρει προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τεχνικό διευθυντή τον πατέρα του, Μιρτσέα Λουτσέσκου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει διαψεύσει επανειλημμένως κάθε σενάριο για αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, αλλά στην Τουρκία και στη Ρουμανία επιμένουν να γράφουν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας γι’ αυτόν.

Τώρα ήταν η σειρά του ρουμανικού σάιτ «fanatik.ro» να γράψει ότι η Μπεσίκτας θέλει και τον υιό (Ράζβαν) και τον πατέρα (Μιρτσέα) Λουτσέσκου στις τάξεις της! Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν δεχθεί πρόταση ύψους 2 εκ. ευρώ τον χρόνο ο καθένας, για να αναλάβει ο Ράζβαν Λουτσέσκου την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Οι Ρουμάνοι επίσης γράφουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του, όχι μόνο θέλει να κρατήσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει να φέρει δίπλα του και τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (σε ρόλο συμβούλου) έχοντας διαμεσολαβητή τον Λούμπος Μίχελ, με τον οποίο ο πρεσβύτερος Λουτσέσκου είχε συνεργαστεί στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ