Τα δεδομένα στον τραυματισμό του Μαουρίσιο

Τα δεδομένα στον τραυματισμό του Μαουρίσιο

Πόσο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Βραζιλιάνος, πότε και πού θα κάνει την επέμβαση.

Ο Μαουρίσιο στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή (10/3) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου. Αυτό θα φανεί όταν θα κάνει την επέμβαση, την οποία ο ίδιος αποφάσισε να κάνει στην Πορτογαλία.

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγάλει επίσημα ακόμα το πόσο διάστημα θα μείνει εκτός; Διότι απάντηση εξαρτάται από τα ευρήματα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Κοινώς από το αν και σε τι βαθμό έχει πειραχτεί ο μηνίσκος. Ανεπίσημα και δίχως να είναι γνωστά όλα τα δεδομένα μιλάμε για απουσία μίνιμουμ έξι μηνών, αλλά αυτό ξεκαθαρίσει στην επέμβαση.

Σχετικά με την εγχείρηση, ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στην Πορτογαλία να χειρουργηθεί και να μείνει εκεί για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο (2-3 εβδομάδες) μέχρι να του αφαιρεθούν και τα ράμματα.

Ο ΠΑΟΚ εννοείται ότι έχει ως προτεραιότητα τον παίκτη και είναι σε επαφή μαζί του τόσο το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, όσο και ο Μάριο Μπράνκο προκειμένου να καταρτιστεί το κατάλληλο πρόγραμμα για τον ίδιο και την ομάδα.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο (14/3) οπότε θα υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση, αλλά ο παίκτης είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κάνει την επέμβαση στην Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ