Η άριστη σχέση του Νταμπίζα με τον ατζέντη του Καρέλη

Η άριστη σχέση του Νταμπίζα με τον ατζέντη του Καρέλη

Η ανοιχτή γραμμή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Γάτση και η... καψούρα με τον «Χουλκ».

Γράφτηκε στη Θεσσαλονίκη για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκο Καρέλη προκειμένου να τον αποκτήσει και πάλι το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι απίθανο το σενάριο; Όχι. Απίθανο είναι να καλύψει το συμβόλαιό του ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου.

Αλλά αυτό δε θα τεθεί ποτέ προς συζήτηση. Αν το όνομα Καρέλη έρθει στην επιφάνεια για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, η κουβέντα θα γίνει για την περίπτωση δανεισμού, με το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου να το καλύπτει η Γκενκ.

Θα τεθεί, όμως, τέτοιο ζήτημα; Θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον Έλληνα φορ, ο οποίος θα ανέβαζε επίπεδο την επίθεση της ομάδας; Αν οι «πράσινοι» πάρουν την αδειοδότηση και ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του (που δε θα την ενεργοποιήσει), τότε το πιθανότερο είναι πως πράγματι οι «πράσινοι» θα μπουν σε κουβέντες.

Ο Νίκος Νταμπίζας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ατζέντη του παίκτη, Χρήστο Γάτση. Και αυτή η σχέση μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση σε περίπτωση που ο Καρέλης φανεί αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τα πράσινα.

Επιπλέον, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Νταμπίζας ήταν ο άνθρωπος που έφερε τον Καρέλη την πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, μέσω του οποίου ο «Χουλκ» εκτόξευσε την τιμή του και βρήκε ένα μεγάλο συμβόλαιο στο Βέλγιο. Μέσω του Παναθηναϊκού ήρθε και η Εθνική ομάδα, μέσω του Παναθηναϊκού έφτιαξε το όνομά του και φυσικά κατέκτησε και τίτλο, το Κύπελλο του 2014 ως βασικό στέλεχος των τροπαιούχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ