ΟΦΗ: «Μέσα» ο Σακόρ, ανεβάζει στροφές ο Βουό

ΟΦΗ: «Μέσα» ο Σακόρ, ανεβάζει στροφές ο Βουό

Ο Σακόρ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βέρα για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Αφρικανός στράικερ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης - Σταθερά εκτός οι Ναμπί, Ποτουρίδης, Νάστος και Κομεσίδης.

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό (17/3, 15:00), για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει ο ΟΦΗ.

Η προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Χάιμε Βέρα, με τον τεχνικό της κρητικής ομάδας να βλέπει τους Σακόρ και Βουό να ανεβάζουν στροφές και να τίθενται στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Συγκεκριμένα, ο μέσος από την Λιβερία συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ ο Αφρικανός ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Την Πέμπτη (14/3) θα προσπαθήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να βάλει υποψηφιότητα για την 11άδα στον αγώνα της Κυριακής.

Αντίθετα, οι Αντίλ Ναμπί, Γιάννης Ποτουρίδης, Ανέστης Νάστος και Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βέρα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ένα ματς ζωής και θανάτου για τον ΟΦΗ, που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης (14/3) στις 11:00 στο Β.Α.Κ. και μάλιστα θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ