Ατρόμητος: Προπονήθηκε και παίζει με ΑΕΚ ο Ρισβάνης

Ατρόμητος: Προπονήθηκε και παίζει με ΑΕΚ ο Ρισβάνης

Ο 25χρονος σέντερ μπακ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε στη διάθεση του Κάναντι για τον αγώνα με της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι για τον αγώνα της Κυριακής (17/3, 16:00) με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας τέθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ωστόσο, την Τετάρτη ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους.

Η επιστροφή του Ρισβάνη στις προπονήσεις χαροποιεί τον Αυστριακό τεχνικό, καθώς αποτελεί έναν από τους παίκτες – βαρόμετρα του Ατρομήτου. Αντίθετα, εκτός έμεινε για μια ακόμα φορά ο Ρόλαντ Ουγκράι, ο οποίος παραμένει στα… πιτς και θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Το ίδιο θα συμβεί και με τους Μέγερι και Μούγιακιτς, που αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα τραυματισμών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ατρόμητος θα έχει εκπροσώπους στις μικρές εθνικές ομάδες, με τους Χρήστο Μανδά και Γιώργο Βιταλιώτη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνική Νέων(U19) για τους δυο πρώτους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 Elite Neon.

Συγκεκριμένα, η γαλανόλευκη στις 20 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουν την Δανία και στις 23/3 την Αγγλία. Παράλληλα, στην Εθνική Ελπίδων (U21) κλήθηκαν οι Αλέξανδρος Κατράνης και Σπύρος Νάτσος προκειμένου να συμμετάσχουν σε δυο φιλικούς αγώνες που είναι προγραμματισμένοι απέναντι σε Σλοβακία και Μαυροβούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ