ΠΑΟΚ: Βγαίνει η απόφαση για Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Βγαίνει η απόφαση για Λουτσέσκου

Αύριο (14/3) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα ανακοινώσει την απόφασή της για τον Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Ρουμάνο τεχνικό να κινδυνεύει από επίπληξη μέχρι χρηματικό πρόστιμο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τιμωρία του Ρουμάνου τεχνικού.

Την περασμένη εβδομάδα είχε εκδικαστεί η υπόθεση του προπονητή του Δικεφάλου που βρέθηκε στο εδώλιο μετά την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για τη δήλωση που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ο Λουτσέσκου είχε αποστείλει επιστολή μέσα από την οποία είχε αναπτύξει τα επιχειρήματα του όπως ακριβώς έκαναν και οι νομικοί της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Αύριο (14/3) θα ανακοινωθεί η απόφαση με τον προπονητή του Δικεφάλου να κινδυνεύει από επίπληξη μέχρι χρηματικό πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ