ΑΕΚ: Θέλει να μείνει ο Αλεφ και επιδιώκει νέα συμφωνία με την Μπράγκα

ΑΕΚ: Θέλει να μείνει ο Αλεφ και επιδιώκει νέα συμφωνία με την Μπράγκα

Η ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ, ο ίδιος όμως φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ και γι' αυτό κάνει άνοιγμα στην Μπράγκα για μια νέα, ευνοϊκότερη για την Ένωση, συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Αλεφ Σαντάνια ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Μπράγκα με τις προσδοκίες να είναι αρκετά υψηλές από τους ανθρώπους της Ενωσης προς το πρόσωπό του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που έχει ρήτρα 1,8 εκατ. ευρώ έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία αλλά γενικά η απόδοσή του, όπως και γενικότερα βέβαια της ομάδας, δεν ήταν η αναμενόμενη και με τα υπάρχοντα οικονομικά κυρίως δεδομένα, μάλλον δύσκολα θα δώσει η ΑΕΚ αυτά τα λεφτά στην πορτογαλική ομάδα για να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως, φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα πως επιθυμεί να συνεχίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και γι’ αυτό επιδιώκει μέσω του ατζέντη του νέα συμφωνία με τη Μπράγκα.

Μια συμφωνία δηλαδή η οποία θα καθιστούσε πιο εύκολη την παραμονή του Αλεφ στους «κιτρινόμαυρους», είτε με νέο δανεισμό είτε με καταβολή μιας μικρότερης ρήτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ