Φουλ της… εξυγίανσης: Στο αρχείο η υπόθεση Λουτσέσκου!

Φουλ της… εξυγίανσης: Στο αρχείο η υπόθεση Λουτσέσκου!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την απαλλαγή του Ραzβάν Λουτσέσκου για τις βρισιές στον «αέρα» μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο! Βρίστε ελεύθερα πλέον….

Πόσο εξυγίανση αντέχετε; Όσο δεν πάει άλλο από ότι φαίνεται! Η ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου συνεχίζει το θεάρεστο έργο της. Η υπόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου που στον «αέρα», την ώρα που έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έβρισε λέγοντας πως «ο Πανιώνιος ήρθε για να μας γ@μ@σει» μπήκε στο αρχείο!

Στον προπονητή του ΠΑΟΚ είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών εξαιτίας των συγκεκριμένων δηλώσεων που είχε κάνει μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την απαλλαγή του Ρουμάνου τεχνικού βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο. Πλέον όλοι όσοι είναι πιστοί στην… εξυγίανση θα μπορούν να βρίζουν on camera ελεύθερα. Χωρίς κανένα πρόβλημα!

Και μετά θα ζητάνε συγγνώμη όπως είχε κάνει ο Λουτσέσκου με γραπτή του δήλωση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν».

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποδέχθηκε τη φράση του Ρουμάνου προπονητή «f@@k» ως οξεία κριτική, πλην όμως δεν τις απέδωσε μομφή για δόλο ή μεροληψία κάποιου διαιτητή ή κάποιων εκ των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών και δικαστικών οργάνων. Επίσης θεωρήθηκε πως με την φράση αυτή δεν έβλαψε την τιμή και την υπόληψη κάποιου αξιωματούχου της αντίπαλης ομάδας, δεδομένου πως δεν έκανε ειδική αναφορά σε φυσικό πρόσωπο. Τι και αν είπε πως ο «Πανιώνιος ήρθε για να μας…». Εξυγίανση….

Και όλα αυτά για τον Λουτσέσκου που για δεύτερη φορά είχε υποπέσει σε παρόμοιο παράπτωμα (την πρώτη είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο) και αν είχε τιμωρηθεί θα πλήρωνε πρόστιμο χάνοντας όμως την δυνατότητα για μια ακόμη…. έκρηξη! Και αυτό γιατί αν το έκανε για τρίτη φορά τότε ο ΠΑΟΚ θα τιμωρούταν με αφαίρεση ενός βαθμού, πάντα τουλάχιστον σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Τώρα ο Λουτσέσκου είναι ελεύθερος να συνεχίσει να λέει ότι θέλει ξέροντας πως αν για μια ακόμη φορά ξεφύγει, είτε μιλώντας για τον… Χίτλερ, είτε προσβάλλοντας συναδέλφους είτε βρίζοντας χυδαία στον αέρα, το πολύ-πολύ να τιμωρηθεί (αν δεν απαλλαγεί ξανά) με κανά προστιματάκι!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ