«Ενδιαφέρον της Φενέρ για Φορτούνη και Ματέο Γκαρσία»

«Ενδιαφέρον της Φενέρ για Φορτούνη και Ματέο Γκαρσία»

Η τούρκικη ιστοσελίδα «Σαμπάχ» αναδημοσιεύει το θέμα που ανέδειξε πρώτο το «10» περί ενδιαφέροντος της Φενέρ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τον μεσοεπιθετικό του Αρη, τους οποίους παρακολούθησε άνθρωπος των Τούρκων στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για το ενδιαφέρον της Φενέρ αλλά και άλλων ομάδων σχετικά με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και τον Ματέο Γκαρσία, σας είχε ενημερώσει πρώτο το «10» από την περασμένη Κυριακή, λίγες ώρες πριν το ματς του Ολυμπιακού με τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Άνθρωπος της Φενέρ βρέθηκε στο γήπεδο την Κυριακή και παρακολούθησε το ματς και σήμερα η τουρκική «Σαμπάχ» αναδημοσιεύοντας ουσιαστικά το θέμα του «10», κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας του Ερσούν Γιανάλ για τον Κώστα Φορτούνη και τον Ματέο Γκαρσία.

Η Φενέρ πραγματοποιεί τραγική πορεία φέτος στο τούρκικο πρωτάθλημα και βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, γι΄αυτό το λόγο ψάχνεται ήδη για ενίσχυση για τη νέα σεζόν.

Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού μάλιστα, η Φενέρ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και το προηγούμενο καλοκαίρι καθώς είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα συζητήσουν καν για οποιοδήποτε ποσό κάτω από τα 15.000.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ