Απίστευτο: Αθώος και ο Ουάρντα!

Απίστευτο: Αθώος και ο Ουάρντα!

Την ίδια μέρα που η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε την απαλλαγή του Ραzβάν Λουτσέσκου για τις βρισιές στο ματς με τον Πανιώνιο, αθώωσε και τον Αμρ Ουάρντα για την υβριστική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μετά την σκανδαλώδη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής να μην τιμωρήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις βρισιές στον «αέρα» μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αθώωσε και τον Αμρ Ουάρντα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αιγύπτιος εξτρέμ στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος την ώρα που έγινε αλλαγή προέβη σε προκλητικές χειρονομίες προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ και στη συνέχεια έκανε μια υβριστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram και προκάλεσε την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Ουάρντα, ο οποίος ζήτησε συγνώμη στη συνέχεια και όπως φάνηκε μέτρησε στην απόφαση που πήρε η Επιτροπή. Τελικά κόντρα στους κανονισμούς και τους νόμους η Πειθαρχική Επιτροπή είπε να μην τιμωρήσει τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή για την υβριστική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του σε social media μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να τον αθωώσει, ενώ φυσικά αθωώθηκε και για τις χειρονομίες την ώρα της αλλαγής.

Η Πειθαρχική Επιτροπή τήρησε στο έπακρον το «δύο μέτρα και δύο σταθμά», καθώς τόσο ο Κώστας Φορτούνης στο παρελθόν έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική τιμωρία για τη κίνηση που έκανς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και οι Σισέ και Μάνταλος. Στην περίπτωση του Ουάρντα όμως δεν φάνηκε τίποτα το μεμπτό σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής όπως ακριβώς συνέβη και με τις βρισιές του  Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ