«Πως γίνεται η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να κρίνει ως μη επιλήψιμη τη συμπεριφορά του Ουάρντα;»

«Πως γίνεται η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να κρίνει ως μη επιλήψιμη τη συμπεριφορά του Ουάρντα;»

Τι ανέφεραν στην ΑΕΚ για την αθωωτική απόφαση για τον Αιγύπτιο μέσο του Ατρόμητου.

Η απόφαση… αθώωσης του Ουάρντα για το υβριστικό του παραλήρημα στο ΟΑΚΑ και τις χυδαίες αναρτήσεις του στα social media δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την ΑΕΚ.

Αυτό που τόνιζαν από το Μαρούσι ήταν πως γίνεται ο ίδιος ο Ατρόμητος να καταδικάζει δημόσια την ανάρμοστη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, θέτοντάς τον ακόμα και εκτός ομάδας και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να κρίνει πως δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο.

«Για την ίδια συμπεριφορά την οποία ο Ατρόμητος -και πολύ σωστά- θεώρησε ανάρμοστη και προσβλητική για τους φιλάθλους μας, τοποθετήθηκε δημόσια λεγοντας ότι “θα επιληφθεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει” και έθεσε τον Ουάρντα εκτός προπονήσεων και αγώνων, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον απάλλαξε εκτιμώντας ότι δεν έκανε κάτι το επιλήψιμο. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω… Το αφήνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης. Η έντονη δυσαρέσκεια μας φυσικά δεν έχει να κάνει με το ότι δεν τιμωρήθηκε και μπορεί να παιξει εναντίον μας, αλλά το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε για την προσβλητική του συμπεριφορά εναντίον της ομάδας μας και των φιλάθλων μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ για το θέμα του Ουάρντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ