Παραδόθηκαν τα μηχανήματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Παραδόθηκαν τα μηχανήματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Η υπόσχεση που έδωσαν ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε σήμερα πράξη με την παράδοση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι το τμήμα Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, και παρέδωσαν τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που αγοράστηκαν από την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη. Οι ποδοσφαιριστές ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, εκτός από τους γιατρούς του τμήματος και με ασθενείς, βγάζοντας φωτογραφίες, αλλά και υπογράφοντας αυτόγραφα. Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στηρίζει οικονομικά το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει μια δωρεά για να προσληφθούν γιατροί δεδομένου πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στελέχωσης ενώ ενίσχυσε οικονομικά και το Παιδοογκολογικό τμήμα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με αφορμή την επίσκεψη αντιπροσωπείας παικτών του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είπε τα εξής: «Είναι χαρά μας που δώσαμε το παρών και ως άτομα, και ως εκπρόσωποι του συλλόγου. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βοηθάμε ως οργανισμός. Ο κύριος Σαββίδης έχει κάνει πάρα πολλά για το ΑΧΕΠΑ, όπως τώρα με την δωρεά των μηχανημάτων. Δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του κυρίου Σαββίδη. Η αλληλεγγύη και η βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι αυτά που μετρούν στην εποχή μας».

Για την αγάπη που λαμβάνουν από τους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου: «Είδαμε πολλούς ασθενείς, πολλά παιδιά που μας δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους και εμείς προσπαθούμε να βοηθάμε όσο μπορούμε. Νομίζω ότι η παρουσία μας βοηθάει στο ψυχολογικό παράγοντα. Τιμή μας να μπορούμε να βοηθάμε τον κόσμο αυτό, έστω και στο ελάχιστο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ