Ατρόμητος: Μήνυμα επιστροφής από Ουάρντα (pic)

Ατρόμητος: Μήνυμα επιστροφής από Ουάρντα (pic)

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.

O Αμρ Ουάρντα βγήκε από τον… πάγο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση.

Ο διεθνής άσος από την Τετάρτη προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες του Ατρομήτου και υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είχε τεθεί στο περιθώριο, λόγω της αισχρής ανάρτησης που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, αλλά πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με τον Ατρόμητο.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στις προπονήσεις και μάλιστα με ανάρτησή του στα social media έστειλε μήνυμα επιστροφής. Συγκεκριμένα την Πέμπτη, ανέβασε μια φωτογραφία του με τη φανέλα του Ατρομήτου και έγραψε «back».

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Πέμπτης η Πειθαρχική Επιτροπή αθώωσε τον Ουάρντα για την υβριστική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ