Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Καρεμπέ και Νταμπίζας είδαν μαζί το ντέρμπι των Εφήβων

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Καρεμπέ και Νταμπίζας είδαν μαζί το ντέρμπι των Εφήβων

Το ντέρμπι των Εφήβων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παρακολούθησαν μαζί οι Κριστιάν Καρεμπέ και Νίκος Νταμπίζας στις εγκαταστάσεις των Ερυθρόλευκων στου Ρέντη.

Μια πολύ ωραία στιγμή διαδραματίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη κατά την διάρκεια του ντέρμπι των Εφήβων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, Νίκος Νταμπίζας, παρακολούθησε μαζί τον αγώνα με τον αθλητικό διευθυντή των Ερυθρόλευκων, Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές ήταν μαζί μέχρι την λήξη της αναμέτρησης, βλέποντας τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 2-0 και να παραμένει πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα.

Πέρα από τους δυο προαναφερθέντες την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας αλλά και ο προπονητής της Κ15 Θωμάς Μαυρουδής όπως και ο σκάουτ των πράσινων Γιώργος Φαμέλης.

Παράλληλα από πλευράς Ολυμπιακού το ματς παρακολούθησε ο Φρανσουά Μοντεστό με τα στελέχη της ομάδας των Νέων των «ερυθρόλευκων» αλλά και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της πρώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ