ΟΦΗ: Με Σακόρ και Βουό στη μάχη με τον Λεβαδειακό

ΟΦΗ: Με Σακόρ και Βουό στη μάχη με τον Λεβαδειακό

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς – Εκτός αποστολής έμειναν οι Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Στρέζος, Κομεσίδης και Ναμπί.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (17/3, 15:00) για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Χάιμε Βέρα είδε με ικανοποίηση τους Βαγιεμπάχ Σακόρ και Πάτρικ Βουό να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθενται στη διάθεσή του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Ανέστης Νάστος, Άγγελος Οικονόμου, Γιώργος Στρέζος και Δημήτρης Κομεσίδης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Αντίλ Ναμπί που έκανε θεραπεία.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Παπαστεργιανός, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντίνας, Νέιρα, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Σάσι, Βουό, Γιακουμάκης.

Οι Κρητικοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά τα τελευταία αποτέλεσμα και θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, προκειμένου να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και να μπουν και πάλι δυναμικά στο κόλπο για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αποστολή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ