Κούγιας: «Αν δεν υπήρχα εγώ, ο ΠΑΣ θα έπαιζε ακόμα με την Κρανούλα και θα έκανε προπόνηση σε χωράφι»

Φουλ επίθεση προς τους οργανωμένους οπαδούς τους ΠΑΣ Γιάννινα εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας ότι αν δεν ήταν ο ίδιος οι Ηπειρώτες, θα προπονούνταν σε κανένα χωράφι.

Κούγιας: «Αν δεν υπήρχα εγώ, ο ΠΑΣ θα έπαιζε ακόμα με την Κρανούλα και θα έκανε προπόνηση σε χωράφι» | to10.gr

Μετωπική επίθεση προς στους οργανωμένος οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Αλέξης Κούγιας τους οποίους και κατηγορεί ότι πως έβριζαν τον ίδιο και τη νεκρή μητέρα του για 90 λεπτά.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τόνισε ότι αν δεν ήταν αυτός πρόεδρος στην ομάδα της Ηπείρου θα έπαιζαν ακόμη με την Κρανούλα, την Κατσικά, την Ανατολή και θα προπονούνταν σε κανένα χωράφι, αν δεν έφτιαχνε το προπονητικό κέντρο στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές μας. Ένα ερωτηματικό έχω μόνο: Πότε η ομάδα μου εμένα θα έχει τέτοια διαιτησία σε ένα κρίσιμο παιχνίδι; Συγχαρητήρια στους 2 βοηθούς, ήταν αψεγάδιαστοι. Ευτυχώς που υπήρχαν κι αυτοί και πήραμε κανένα φάουλ.

Δυστυχώς για τον ΠΑΣ δεν μπορώ να ξεχάσω πως πήγαν να μας ρίξουν μαζί με τη Βέροια και την Κέρκυρα για να σώσουν τον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό την πρώτη μας χρονιά στην Super League, τότε που ο Ηρακλής σε 26 παιχνίδια πήρε 9 βαθμούς και στα τελευταία 4 εκτός έδρας πήρε 12, αλλά πιο πολύ απ’ όλα δεν μπορώ να ξεχάσω αυτούς τους αλήτες τους οργανωμένους του ΠΑΣ Γιάννινα, που τους έκανα ανθρώπους, γιατί αν δεν ήμουν εγώ ακόμα θα παίζανε με την Κρανούλα, την Κατσικά και την Ανατολή και θα κάνανε προπόνηση σε κανένα χωράφι, αν δεν φτιάχναμε με τον μεγάλο Γιώργο Σιόντη το προπονητικό κέντρο, να βρίζουν επί 90 λεπτά εμένα χυδαία και τη νεκρή μάνα μου.

Εύχομαι στον ιστορικό ΠΑΣ καλή σωτηρία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο