Αχμέντ Χασάν: Κρεμάστηκε ανάποδα για να προλάβει…

Αχμέντ Χασάν: Κρεμάστηκε ανάποδα για να προλάβει…

Ο Χασάν έκανε τα πάντα για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει τελείως. Εκανε θεραπεία και σήμερα το πρωί, αποφασίζει ο Μαρτίνς, που ετοιμάζει τον Γκερέρο.

Η εικόνα του μετά το παιχνίδι με τον Αρη, μαρτυρούσε ότι πολύ δύσκολα θα κατάφερνε να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ηταν τόσο μεγάλη η δυσκολία του ακόμη και στο να περπατήσει, που για να κατέβει τις δύο σκάλες έξω από τα επίσημα του Γεώργιος Καραϊσκάκης, χρειάστηκε βοήθεια από τη σύζυγό του.

Κι όμως, ο Αχμέντ Χασάν -περί ου ο λόγος- αποφάσισε να το παλέψει. Να κάνει ό,τι ήταν δυνατό για να μπορέσει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επιδόθηκε σε έναν μαραθώνιο αγώνα θεραπειών, με σκοπό να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Θεραπείες που διήρκεσαν αρκετές ώρες και δεν ήταν διόλου ευχάριστες.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αιγύπτιος σέντερ φορ στα social media και στην οποία φαίνεται να έχει κρεμαστεί ανάποδα (κυριολεκτικά) από ειδικό όργανο στο γυμναστήριο του Ρέντη, με τον γυμναστή του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη, να αναλαμβάνει προσωπικά την επανένταξή του.

Ωστόσο, επειδή η μέση είναι ένα περίεργο και «δύσκολο» σημείο, η προσπάθεια του Χασάν είχε εν μέρει επιτυχία. Οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν αφήσει τελείως, με αποτέλεσμα η παρουσία του ακόμη και στην τελική 18άδα του αγώνα του ΟΑΚΑ, να κρίνεται αμφίβολη. Πάντως, ακόμη και σήμερα ο Αιγύπτιος φορ έκανε θεραπεία και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να είναι διαθέσιμος. Κάτι, ωστόσο, που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Μαρτίνς θα τον ρίξει στη μάχη. Καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς ή μειωμένης απόδοσης, λόγω του τραυματισμού.

Οπως και να έχει, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Μαρτίνς δούλευε με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Με τον Ισπανό να είναι ανεβασμένος ψυχολοκά μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αρη και να επιθυμεί να αποδείξει ότι ο ίδιος αξίζει να είναι ο βασικός επιθετικός των Πειραιωτών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ