Χορός «κατασκόπων», με διαφορετικούς στόχους

Χορός «κατασκόπων», με διαφορετικούς στόχους

Γεμίζει «κατασκόπους» το ΟΑΚΑ, για παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ξένων. Οι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις παικτών και οι αναζητήσεις Σάλκε, Μίλαν, Φενέρ, Ρόμα, Αντερλεχτ, Νόριτς.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι. Και μάλιστα με τρεις ώρες απόσταση μεταξύ τους. Ο,τι πιο βολικό για τους εκπροσώπους των ξένων ομάδων που προγραμματίζουν τα ταξίδια τους καιρό πριν. Η «κατασκοπία» ξεκίνησε από το Περιστέρι και (κυρίως) από γήπεδα που αγωνίζονταν οι ομάδες Κ19 και Κ17, αλλά συνεχίζεται το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Εκεί που διεξάγεται το παιχνίδι της αγωνιστικής.

Φενέρμπαχτσε, Ρόμα, Αντερλεχτ, Νόριτς, είναι τέσσερις ομάδες που έχει ήδη γίνει γνωστό ότι έχουν κλείσει θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Ενώ πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν ακόμη τρεις πολύ σημαντικές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τη Μίλαν, τη Σάλκε και τη Βέρντερ Βρέμης. Σύλλογοι που έρχονται με σκοπό να παρακολουθήσουν κυρίως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και κάποιους από τους «μικρούς» του Παναθηναϊκού.

Γενικώς η παρουσία των ξένων «κατασκόπων» στο ΟΑΚΑ τους προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετούς από τους παίκτες που έχουν τραβήξει την προσοχή φέτος. Στον ίδιο αγωνιστικό χώρο. Φορτούνης, Ποντένσε, Σισέ, Καμαρά, Ομάρ, Μασούρας, Κούτρης από τη μία, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης από την άλλη. Παίκτες που αρέσουν, αλλά περιπτώσεις τελείως διαφορετικές. Και ηλικιακά, αλλά κυρίως οικονομικά.

Καθώς στη μία πλευρά (εκείνη του Ολυμπιακού) αφορούν περιπτώσεις, αρκετές εκ των οποίων θα πρέπει να ξεπεράσουν τα 15.000.000 € για να γίνει σοβαρή κουβέντα. Την ίδια στιγμή που κανείς από τους παίκτες του Τριφυλλιού δεν κοστολογείται με πάνω από 2.500.000 € αυτή τη στιγμή. Όχι επειδή δεν έχουν ταλέντο και προοπτική, αλλά βάσει συμβολαίων και κυρίως βάσει της οικονομικής κατάστασης της Πράσινης ΠΑΕ, που δύσκολα μπορεί να πει «όχι» σε τυχόν προτάσεις τέτοιου επιπέδου και χρημάτων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ