Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν «ντου» με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν «ντου» με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού οπλισμένοι με μαχαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε μέλη της αποστολής των Πειραιωτών που βρίσκονταν στον πάγκο!

Απίστευτα, πρωτόγνωρα γεγονότα στο ντέρμπι «αιωνίων»!

Περίπου 20-30 χούλιγκαν του Παναθηναϊκού με κουκούλες, εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού! Επιτέθηκαν σε αναπληρωματικούς παίκτες των Ερυθρόλευκων και ανθρώπους από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι χουλιγκάνοι που έφτασαν μέχρι τον μικρό πάγκο, ήταν οπλισμένοι με μαχαίρι! Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, καθώς έγινε έγκαιρη παρέμβαση στο σημείο.

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν απειλητικά προς μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, με το ντέρμπι να σταματά προσωρινά. Ο Φρανσουά Μοντεστό απευθύνθηκε προς τον διαιτητή, προκειμένου να σταματήσει το παιχνίδι. Υπήρξαν διαβουλεύσεις, αλλά το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι.

Πιο αναλυτικά, περίπου στο 5ο λεπτό του αγώνα στο ΟΑΚΑ από του πουθενά, οπαδοί των Πράσινων επιτέθηκαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων και κινήθηκαν απειλητικά προς μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής. Τα ματ βρέθηκαν γύρο από τον πάγκο του Ολυμπιακού, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση, συγκεκριμένα βρίσκονται περιμετρικά του πάγκου, σαν τόξο.

Το παιχνίδι μετά από περίπου οκτώ λεπτά ξεκίνησε εκ νέου!

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ