Απειλείται με -3 ο Παναθηναϊκός

Απειλείται με -3 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά την εισβολή των χουλιγκάνων στο 5ο λεπτό, απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Οι γνωστοί… άγνωστοι χτύπησαν και στο ΟΑΚΑ! Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, χούλιγκαν του Τριφυλλιού μπήκαν ανενόχλητοι στο γήπεδο και έκαναν «ντου» στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Συγκεκριμένα, 20-30 χούλιγκαν με κουκούλες εισέβαλαν στο γήπεδο και κινήθηκαν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου βρίσκονται οι αναπληρωματικοί και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Ορισμένοι μάλιστα έφτασαν μέχρι τον μικρό πάγκο, κρατώντας στα χέρια τους μαχαίρι, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι Πράσινοι μετά την εισβολή των οπαδών τους στο γήπεδο βρίσκονται αντιμέτωποι πλέον με βαριά καμπάνα και συγκεκριμένα με αφαίρεση 3 βαθμών.

Οι διαιτητές έχουν δει το «ντου» των χουλιγκάνων στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και αναμένεται να καταγράψουν στο φύλλο αγώνα την εισβολή των «πράσινων» οπαδών, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η έκθεση των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας, αλλά και η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. Από αυτά τα τρία θα εξαρτηθούν τα άρθρα με βάση τα οποία θα κληθεί σε απολογία ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απειλείται με -3, αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Οι Πράσινοι αναμένεται να πληρώσουν ακριβά την εισβολή των χουλιγκάνων στο γήπεδο, καθώς είναι απίθανο να γλιτώσουν την βαριά τιμωρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ