Ποντένσε στην «O Jogo»: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού οπλισμένοι με μαχαίρια»

Ποντένσε στην «O Jogo»: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού οπλισμένοι με μαχαίρια»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε στην πατρίδα του για τα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ με την παρουσία χούλιγκαν οπλισμένων με μαχαίρια.

Για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο επλήγη το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Το ντέρμπι των αιωνίων δεν τελείωσε ποτέ γιατί απλά μια ισχνή μειοψηφία χούλιγκαν αποφάσισαν να το διακόψουν με κάθε τρόπο.

Η πρώτη τους απόπειρα στα πρώτα μόλις λεπτά του ντέρμπι δεν οδήγησε στην διακοπή παρότι εισέβαλαν και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού οπλισμένοι με μαχαίρια. Η δεύτερη οδήγησε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο στην διακοπή.

Για τον Ντανιέλ Ποντένσε ήταν το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που σίγουρα δύσκολα θα ξεχάσει. Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού μάλιστα μίλησε στην πατρίδα του για όσα απίστευτα έζησε κάνοντας λόγο και για την επίθεση των χούλιγκαν, οπλισμένων με μαχαίρια.

Όσα είπε ο Ποντένσε στην «O Jogo» αναλυτικά:

«Στην αρχή του αγώνα, αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στον πάγκο, στην περιοχή των γραμμών και κατευθύνθηκαν προς την πλευρά μας, όπου, απ’ όσο γνωρίζω, παρά την παρουσία σεκιούριτι, τους απείλησαν, ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια. Αρχικά υπήρξαν κάποιες καμένες σημαίες και είδα λίγο καπνό στις κερκίδες. Αλλά περίπου στο 70′ υπήρξε μία νέα προσπάθεια να μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί και πήγαμε στη φυσούνα. Ήμασταν για λίγα λεπτά εκεί κι έπειτα άλλη μισή ώρα στα αποδυτήρια. Περίμεναν να δουν αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αυτό δεν συνέβη και το γήπεδο εκκενώθηκε από την αστυνομία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ