Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος: Τρία εντός έδρας

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος: Τρία εντός έδρας

Αν η τιμωρία του Παναθηναϊκού φτάσει στο -6, τότε οι «πράσινοι» θα βρεθούν μόλις τρεις βαθμούς πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη. Και ο στόχος θα είναι διαφορετικός απ' ότι μέχρι χθες.

Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπήρχαν ακόμα σκέψεις στον Παναθηναϊκό πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την πέμπτη θέση. Με δεδομένο πως μετά το ματς με τους ερυθρόλευκους το πρόγραμμα θα γινόταν πιο «βατό» και ο Παναθηναϊκός έχει να υποδεχτεί και τον Άρη που… κυνηγούσε, όλοι διατηρούσαν ακόμα κάποιες ελπίδες για την πρώτη πεντάδα.

Τα όσα συνέβησαν, όμως, το βράδυ της Κυριακής αποτελούν… ταφόπλακα στις συγκεκριμένες φιλοδοξίες. Και φέρνουν το τριφύλλι στα όρια του χειρότερου εφιάλτη. Αν ο σύλλογος τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, τότε θα βρεθεί στους 26 βαθμούς από τους 32. Μόλις τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και συγκεκριμένα τη 13 θέση που βρίσκεται ο ΠΑΣ με 23 βαθμούς. Μια θέση που οδηγεί σε… μπαράζ παραμονής.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει, πλέον, να αναθεωρήσει τους στόχους του. Και να κοιτάξει πως θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται προκειμένου να σώσει, πια, την κατηγορία. Το θετικό για τον Παναθηναϊκός είναι πως το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι περισσότερο βατό, αφού πέρασαν τα τρία ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός, στα πέντε ματς που απομένουν, έχει τρία απ’ αυτά εντός έδρας (άγνωστο αν θα έχει κόσμο, αφού πάει για τιμωρία και η έδρα) και δύο εκτός, αλλά εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Με Απόλλωνα και Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι αγωνίζονται την 26η αγωνιστική στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια έχουν δύο εντός έδρας ματς, με Άρη (27η) και ΟΦΗ (28η), πάνε στο Περιστέρι για να αγωνιστούν με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική και ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Πέντε ματς που πλέον θα τα ζήσουν μέσα στο άγχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ