Νέα βίντεο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Μάχες σώμα με σώμα και «βροχή» από μολότοφ

Νέα βίντεο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Μάχες σώμα με σώμα και «βροχή» από μολότοφ

Νέα βίντεο – ντροπή για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αποκαρδιωτικό σκηνικό βίας στο ντέρμπι, οι μάχες σώμα με σώμα και η «βροχή» από μολότοφ. Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ παραμένουν βασικό θέμα στα μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Αίσθηση προκαλεί η απάθεια των ανδρών ασφαλείας του σταδίου!

Τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οδήγησαν στην διακοπή της αναμέτρησης με απόφαση του Γερμανού διαιτητή, Μάρκο Φριτζ.

Μια απόφαση που αν μη τι άλλο στηρίχθηκε στην λογική καθώς ήταν αδύνατον να συνεχιστεί το ματς υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ειδικά όταν μόλις στα πρώτα λεπτά είχε γίνει εισβολή χούλιγκαν και επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο σημείο που βρίσκονταν οι Μοντεστό και Μουρίκης.

Οι εικόνες και τα βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια φανερώνουν και την παρακμή στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, είναι ότι η χώρα μας βρέθηκε και πάλι για αρνητικό λόγο στο επίκεντρο της δημοσιότητας σε όλη την Ευρώπη.

Τα εκτενή ρεπορτάζ των μεγαλύτερων εφημερίδων, ιστοσελίδων και πρακτορείων παρουσίασαν σε όλο τον κόσμο την κατάσταση που επικρατούσε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Και τα όσα έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι μέσα από τα βίντεο που προβάλουν κορυφαίες και έγκυρες ιστοσελίδες του εξωτερικού, είναι ότι χειρότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Sky Sports είχε αναλυτικό ρεπορτάζ όπως και βίντεο από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους. Το ίδιο και η έγκριτη εφημερίδα Guardian, καθώς στο You tube υπάρχει σχετικό βίντεο με τα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

https://twitter.com/SkyFootball/status/1107590232424226817

Στην σχετική αναφορά μάλιστα του Guardian, γίνεται ιδιαίτερη επισήμανση στην επίθεση που έκαναν οπαδοί του Παναθηναϊκού στον πάγκο των ερυθρόλευκων στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως έχει κυκλοφορήσει και φωτογραφία την στιγμή της εισβολής οπαδών του τριφυλλιού στο πέμπτο λεπτό, που δείχνει τους σεκιούριτι να κάθονται άνετα και να παρακολουθούν την εισβολή χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να την αποτρέψουν.

Όπως μπορεί εύκολα να διακρίνει κάποιος από τα σχετικά βίντεο ένα είναι το σίγουρο. Ότι το παιχνίδι δεν γίνονταν να συνεχιστεί υπό αυτές τις συνθήκες. Ακόμα και όταν οι περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχωρούσαν από τις εξέδρες, στους περιβάλλοντες χώρους του Σταδίου υπήρχαν συγκρούσεις των χούλιγκανς με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι οι μολότοφ πέφτουν «βροχή» ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσουν τους ταραξίες. Μπορούσε να συνεχιστεί το ματς σε αυτή την αποπνικτική ατμόσφαιρα; Ο Φριτζ έπραξε το αυτονόητο. Διέκοψε τον αγώνα.

Τα πολύ σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ διασύρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Τα σχετικά βίντεο με τα επεισόδια προβάλλονται από τα μεγαλύτερα δίκτυα ενημέρωσης και η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δυστυχώς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Για μιαν ακόμα φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για αρνητικό λόγο στο επίκεντρο της δημοσιότητας σε όλη την Ευρώπη, με τα βίντεο και τα εκτενή ρεπορτάζ να παρουσιάζουν το χάος που επικράτησε χθες βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τα βίντεο παρουσιάζουν την εκρηκτική κατάσταση στο ΟΑΚΑ και μάλλον δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την κατάσταση. Η εικόνα τα «λέει» όλα.

https://twitter.com/TroublemakersEs/status/1107600154885058563

https://twitter.com/TroublemakersEs/status/1107403034911539201

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ