Υπόκλιση στο ταλέντο και τον χαρακτήρα του Αντρέ Βιεϊρίνια

Υπόκλιση στο ταλέντο και τον χαρακτήρα του Αντρέ Βιεϊρίνια

Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στο ποδοσφαιρικό ταλέντο και τον χαρακτήρα του Αντρέ Βιεϊρίνια που έχει πάρει από το χεράκι τον ΠΑΟΚ και τον οδηγεί στη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ώρα που η χώρα μας έγινε για μια ακόμα φορά διεθνώς ρεζίλι με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα στο ΟΑΚΑ, ένας Πορτογάλος που είναι και μισός Έλληνας με μια δικιά του φωτοβολίδα έρχεται να μας δείξει τις ομορφιές της άλλης Ελλάδας. Αυτές που θέλεις να τις απολαμβάνεις συνεχώς είτε είσαι στο γήπεδο είτε από την τηλεόραση. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με το απίστευτο γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο ήρθε να μας το θυμίσει και να μας δείξει τον σωστό δρόμο της εξυγίανσης.

Όταν τα πλάνα της ΕΡΤ, από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, «ταξίδεψαν» στα υπόλοιπα διεθνή δίκτυα, όλη η Ευρώπη παραμιλούσε για το γκολ που πέτυχε ο αρχηγός του Δικεφάλου. Στην Πορτογαλία, στη δικιά τους «αθλητική Κυριακή» έδειχναν και ξανά έδειχνα την φωτοβολίδα του Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ ειδική αναφορά έκανε και το Skysport. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, με το γκολ που πέτυχε το Σάββατο έφτασε τα 24 τέρματα στο πρωτάθλημα (36 συνολικά) και έπιασε στην 30ή θέση των σκόρερ τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο Βιεϊρίνια που μετά τον Γιώργο Κούδα και τον Γιώργο Σκαρτάδο εξελίσσεται σε φυσικό ηγέτη του ΠΑΟΚ έχει πάρει από το χέρι την αγαπημένη του ομάδα και την οδηγεί στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει πέντε τέρματα, το ένα ομορφότερο από το άλλο ενώ μετράει και τέσσερις ασίστ.

Και μόνο που υπάρχει ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο κακόμοιρο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια αχτίδα φωτός. Ο αρχηγός του Δικεφάλου, όποτε κι αν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, θα το κάνει στην αγαπημένη του ομάδα με δόξα και τιμή.  Ενώ η επόμενη μέρα για τον Πορτογάλο δεν θα είναι μακριά από το δεύτερο του σπίτι την Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ