Οι σεκιούριτι παρακολουθούσαν το «ντου» (pic)

Οι σεκιούριτι παρακολουθούσαν το «ντου» (pic)

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι. Όπως έκαναν τους… Κινέζους οι σεκιούριτι που υπήρχαν στο γήπεδο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ούτε καν αντέδρασαν στην εισβολή των χούλιγκαν.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ δεν τελείωσε ποτέ γιατί απλά οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού είχαν αποφασίσει να μην τελειώσει. Όλο το σκηνικό που στήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο καταδεικνύει και την γύμνια που υπάρχει σε αυτή τη χώρα σε όλα τα επίπεδα.

Όπως είδατε στο βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού κάνουν ανενόχλητοι την βόλτα τους από την εξέδρα στο ταρτάν και φτάνοντας μέχρι και τον πάγκο του Ολυμπιακού όπου επιτίθονται στους ερυθρόλευκους.

Το όλο σκηνικό που στήθηκε είναι αποκρουστικό όπως και η προσπάθεια των «γνωστών-αγνώστων» να… μπουρδουκλώσουν την… αλήθεια παίζοντας ξανά παιχνίδια… προκάλυψης των χούλιγκαν. Δυστυχώς για αυτούς αλλά και για όσους επιχειρούν να μεταθέσουν όσο γίνεται τις ευθύνες για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα κάθε ένα στοιχείο που έρχεται από την βραδιά της Κυριακής στο ΟΑΚΑ είναι άκρως επιβαρυντικό για αυτούς.

Όπως η φωτογραφία που βλέπετε και απεικονίζει στο 100% την σκληρή πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου της… εξυγίανσης.

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και οι σεκιούριτι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που όφειλαν να παρεμποδίσουν την εισβολή των χούλιγκαν όπως βλέπετε κάνουν τους… Κινέζους.

Απλά παρακολουθούν, ούτε καν προσπαθούν να πάνε προς την διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν κακώς, μακριά από τον πάγκο και… παρακολουθούσε το ντέρμπι, για να ζητήσουν βοήθεια.

Καλά-καλά προσπαθούν να μην κοιτάξουν προς την πλευρά που οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού μπαίνουν από την εξέδρα στο ταρτάν και στη συνέχεια κατευθύνονται προς τον πάγκο του Ολυμπιακού για να επιτεθούν στα μέλη της αποστολής της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ